Online betaalomgeving Visitor Entry Tax is Live!

Bezoekers worden gevraagd zich voorafgaand aan hun reis via de site te registreren en de Visitor Entry Tax te voldoen.

Bezoekers aan Bonaire kunnen nu voorafgaand aan hun reis de Visitor Entry Tax online betalen.

De site bonaireisland.com van Tourism Corporation Bonaire is uitgebreid met de pagina Entry Tax. Deze pagina is nu voor de online betaling actief en biedt daarnaast de aanvullende informatie over de Visitor Entry Tax.

Alle bezoekers aan Bonaire worden gevraagd zich voorafgaand aan hun reis via de site te registreren en de Visitor Entry Tax te voldoen. Eenmaal geregistreerd en betaald ontvangt de bezoeker een persoonlijk QR-code via email waarmee bij aankomst alleen nog een controle plaats hoeft te vinden.

Voor de reizigers die niet voorafgaand aan hun reis online hebben betaald, kan er ook bij aankomst op Bonaire worden betaald.

Gedurende de eerste periode, is online betaling vooraf alleen mogelijk met creditcard. Al snel zal dit worden uitgebreid met PayPal en iDeal.

Bij aankomst op Bonaire kan er met diverse ¬kaarten worden betaald zoals Maestro, Visa en Mastercard. De Visitor Entry Tax kan niet met contant geld worden betaald. 

Inwoners van Bonaire met een sedula hoeven zich niet vooraf te registreren, maar kunnen bij aankomst op Bonaire op vertoon van hun sedula zonder betaling en zonder QR-code toegang krijgen.

Meer informatie over wie er wel en niet de Visitor Entry Tax moeten betalen of op zoek naar andere informatie? Ga naar bonaireisland.com of mail naar marketing@tourismbonaire.com

Dit is een persbericht van openbaar lichaam Bonaire in samenwerking met Tourism Corporation Bonaire.