Gedeputeerde Thielman op huisbezoek in Antriol

14 september tussen 14.00 en 18.00 uur 's middags.

De huisbezoeken van gedeputeerde Hennyson Thielman in de wijken gaan door. Aanstaande donderdag, 14 september 2023 is Antriol aan de beurt. Tussen 14.00 en 18.00 uur is de bewindsman aanwezig in de wijk, vergezeld van zijn team van medewerkers, om met de buurtbewoners te spreken en te luisteren naar hun wensen en wat zich afspeelt in de wijk. Het team zorgt voor de follow up bij de interne collega’s.

Gedeputeerde Thielman kiest samen met zijn team elke maand een woonwijk uit die hij zal bezoeken. Tijdens deze bezoeken, zal hij de buurtbewoners die dat op prijs stellen, thuis bezoeken. Inwoners die daar interesse in hebben en dat wensen, kunnen zich hiervoor aanmelden, door een whatsapp te sturen naar +599 7706943 en/of een naar: gedeputeerde.thielman@bonairegov.com.

Gedeputeerde hecht veel waarde en belang aan deze huisbezoeken. Niet alleen faciliteert dit de buurtbewoners die moeite hebben met het vinden van transport om de bewindsman op zijn kantoor te bezoeken. Er zijn ook inwoners die zich thuis meer op hun gemak voelen.

Wenst u dat de gedeputeerde bij u langs komt in Antriol?

Registreert u zich dan vandaag nog!