Voorlichtingsbijeenkomsten over Voedselveiligheid en meer voor Venters en Standhouders

De eerste bijeenkomst zal vindt plaats in Rincon op 28 maart 2024.

Dit jaar slaan de Directie Toezicht & Handhaving, in samenwerking met KPCN en BKCN, opnieuw de handen ineen voor twee educatieve voorlichtingsbijeenkomsten. Deze bijeenkomsten zullen zich richten op voedselveiligheid, brandveiligheid en openbare orde. Specifiek zijn ze bedoeld voor venters en standhouders die voedsel- en drankwaren verkopen.

Strengere Handhaving in 2024

Naast de gebruikelijke voorlichting over voedselveiligheid, brandveiligheid en openbare orde, zal er ook aandacht zijn voor de strengere handhaving die de Directie Toezicht en Handhaving in 2024 zal hanteren.

Data en Locaties

De eerste bijeenkomst zal vindt plaats in Rincon. Venters en standhouders uit zowel Rincon als Playa zijn welkom om deel te nemen aan deze voorlichtingsbijeenkomst in Rincon.

Datum: 28 maart 2024

Tijd: 19:00 - 20:30 uur

Locatie: Cocari, Rincon

Indien u verhinderd bent of recentelijk al aan een voorlichting heeft deelgenomen, bieden wij u de mogelijkheid om in het najaar deel te nemen aan de tweede bijeenkomst, die zal worden georganiseerd in Playa. De exacte datum zal later worden bekendgemaakt, maar zal plaatsvinden vóór de jaarlijkse regatta.