OCT Youth Network organiseert 'European Cultural Exchange Fair'

Het evenement wordt gehouden bij Jong Bonaire en is van 17:00 tot 19:00 uur.

Op donderdag 9 februari organiseren de Bonairiaanse vertegenwoordigers van het OCT Youth Network en de International Desk van Bonaire de 'European Cultural Exchange Fair'. Doel van dit evenement is om Bonairiaanse jongeren te inspireren en ervaringen uit te wisselen over studeren of werken in het buitenland.

Leerlingen van het voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs die van plan zijn om na het behalen van hun diploma in het buitenland verder te gaan studeren of te werken, zijn van harte welkom. Het evenement wordt gehouden bij Jong Bonaire en is van 17:00 tot 19:00 uur. Op deze avond zullen vrijwilligers – dit zijn afgestudeerden en/of studenten die al eens in de Europese Unie gewerkt of stage gelopen hebben – hun ervaringen delen.

De ‘European Cultural Exchange Fair’ staat in het teken van culturele uitwisseling. Niet alleen ervaringen worden met elkaar gedeeld, maar ook gerechten uit de diverse landen waar de vrijwilligers hebben gestudeerd of gewerkt. Interesse? Neem dan contact op met een van Bonairiaanse vertegenwoordigers van het OCT Youth Network en de International Desk van Bonaire via bonaireoctnetwork@outlook.com