In het kader van viering 40 jarig bestaan Indebon BC TEKENT LETTER OF INTENT MET ARUBA EN CURAÇAO

De ondertekening is om de interinsulaire sportwedstrijden voor scholen die in 2016 zijn gestopt weer te houden.

Gedeputeerde Pablo ‘James’ Kroon van sport heeft namens het BC een letter of intent getekend op het gebied van sportzaken, de verklaring is ook getekend door Endy Croes, de Arubaanse minister van sport en de Curaçaose minister Sithree van Heydoorn van sport.

Het doel van de ondertekening is om de interinsulaire sportwedstrijden voor scholen die in 2016 zijn gestopt weer te houden. Indebon heeft het initiatief genomen om dit project nieuw leven in te blazen. Aruba en Curaçao zijn akkoord gegaan. Het is de bedoeling om in dit schooljaar weer met de interinsulaire spelen te beginnen.  

De ondertekening heeft plaats gevonden tijdens de viering van het 40-jarige bestaan van Indebon. Bij de viering zijn verschillende werknemers in het zonnetje gezet die van een welverdiend pensioen genieten.

Errol ‘Joy’ St. Jago, het eerste hoofd dat Indebon heeft gekend, was als gast aanwezig bij het ondertekenen van de letter of intent en de viering. Joy heeft gesproken over zijn tijd als hoofd en heeft ook verschillende mooie herinneringen opgehaald.

Het was een mooie viering.