Gratis workshop over projectaanvragen bij de Europese Unie

Deze workshop is bedoeld voor zowel stichtingen als bedrijven die de intentie hebben om meer te gaan doen met Europese fondsen.

Op woensdag 15 februari organiseert de International Desk Bonaire, dat onderdeel is van het kabinet van de gezaghebber, een gratis workshop over de wijze waarop projectaanvragen gedaan kunnen worden bij de Europese Unie (EU). Geïnteresseerden zijn van 10:00 uur tot 12:00 uur van harte welkom bij Captain Don’s Habitat.

Een van de taken van de International Desk is om te zorgen dat de inwoners van Bonaire meer en makkelijker informatie krijgen hoe zij eventueel fondsen kunnen aanvragen bij de EU. Deze workshop is bedoeld voor zowel stichtingen als bedrijven die de intentie hebben om meer te gaan doen met Europese fondsen. Een expert op het gebied van schrijven van aanvragen voor de EU zal een presentatie geven over waar men zoal rekening mee moet houden bij het schrijven van een projectvoorstel. Daarnaast zal het team van de International Desk laten zien welke programma’s er allemaal beschikbaar zijn voor Bonaire.