Culturele uitwisseling in combinatie met ‘fiesta di barí’ 2022

Het betreft hier een culturele uitwisseling om het jaar 2022 af te sluiten.

De sectie Cultuur, Kunst en Literatuur (SKAL) organiseert een activiteit onder de naam ‘Culturele Uitwisseling in combinatie met ‘Fiesta di Barí ‘(trommelfeest) 2022’. Deze culturele uitwisseling in combinatie met een trommelfeest van de ABC-eilanden vindt op 16 december aanstaande plaats van 19:00 u. tot 24:00 u. bij de Plasa Francisco ‘Chicu’ Goeloe. De activiteit is gratis toegankelijk voor het publiek.

Het betreft hier een culturele uitwisseling om het jaar 2022 af te sluiten waar er ook optredens zullen zijn van twee muziekgroepen uit onze zustereilanden Aruba en Curacao. Bonaire, Aruba en Curacao beschikken over veel talent op allerlei gebied en het is onze plicht om onze artiesten te stimuleren en ruimte te bieden om zich te ontwikkelen door middel van projecten om hun kennis op hun eigen gebied te verhogen.

Middels haar Sectie Cultuur, Kunst en Literatuur (SKAL) lanceert het Bonairiaanse eilandbestuur meerdere creatieve en innovatieve projecten, zodat op allerlei manieren onze artiesten in de ruimste zin des woords gestimuleerd en aangemoedigd worden om het voortbestaan en behoud van onze cultuur te garanderen.

Onze samenleving wordt van harte uitgenodigd om onze Culturele Uitwisseling, in combinatie met ‘Fiesta di Barí’ 2022 bij te wonen. De Sectie Cultuur, Kunst en Literatuur (SKAL) wenst alle inwoners van Bonaire fijne feestdagen en een voorspoedig 2023 toe.