Zes deelnemers ronden beroepscursus Hospitality af

Zes deelnemers hebben met succes de beroepscursus Hospitality afgerond. De cursus gastvrijheid is onderdeel van de campagne ‘Ban Traha’ van jobcenter Plenchi di Trabou.

Kralendijk – Zes deelnemers hebben met succes de beroepscursus Hospitality afgerond. De cursus gastvrijheid is onderdeel van de campagne ‘Ban Traha’ van jobcenter Plenchi di Trabou. De diploma’s en certificaten zijn onlangs aan de deelnemers uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst. Merendeel van de deelnemers hebben al werk gevonden.

Het doel van deze trainingen is het versterken van de arbeidsmarktpositie van de deelnemers. De beroepscursus is afgerond met een in Nederland erkende IVIO-diploma receptionist/telefonist.

De volgende praktische vaardigheden zijn tijdens deze beroepscursus aan bod gekomen:

  • Klantgerichtheid werd geoefend in praktische situaties aan de balie van Divi Flamingo Beach Resort
  • Bedienen van een kassa
  • Microsoft Outlook
  • Microsoft Word
  • Sociale vaardigheden
  • Beroepshouding

De docenten van deze beroepscursus zijn van het Onderwijs Instituut Caribisch Nederland (OICN). De studenten hebben hun praktijkervaring opgedaan bij Divi Flamingo Beach Resort. Een groot deel van de kandidaten heeft al een baan gevonden. De overige kandidaten worden vanuit Plenchi di Trabou ondersteund in het zoeken naar een passende functie in de sectoren hospitality en/of horeca.
Ben je als werkgever geïnteresseerd om te werken met een van de opgeleide kandidaten? Neem dan snel contact op met Plenchi di Trabou via (+599) 715 8346.