Uitdelen van boeken op Wereldalfabetiseringsdag 2023

Op 8 september kunnen mensen van 08:00 u. tot 16:30 u. en op 9 september van 08:00 u. tot 11:30 u. langskomen bij Kaya Gramèl z/n.

Om lezen en goed taalgebruik te vieren gaat de Openbare Bibliotheek Bonaire twee dagenlang boeken weggeven, te beginnen op 8 september op Wereldalfabetiseringsdag.

Op 8 september kunnen mensen van 08:00 u. tot 16:30 u. en op 9 september van 08:00 u. tot 11:30 u. langskomen bij Kaya Gramèl z/n.

Op deze twee dagen is iedereen welkom om langs te komen bij de bibliotheek en een keuze te maken uit een grote verscheidenheid aan boeken. Er kunnen maximaal 5 boeken per persoon meegenomen worden. Er zullen boeken voor alle leeftijden en in 4 talen (Papiamentu, Nederlands, Spaans en Engels) beschikbaar zijn.

Het management van de bibliotheek is er verantwoordelijk voor dat de boekencollectie optimaal, aantrekkelijk en interessant voor alle lezers blijft. Dit brengt met zich mee dat oude collecties plaats moeten maken voor nieuwe. Momenteel brengt de bibliotheek haar boekencollectie op orde en dat is de reden voor deze mooie weggeefactie op zo’n speciale dag.

Het team van de bibliotheek hoopt veel lezers en toekomstige lezers te zien langskomen en gebruik te maken van deze gelegenheid om zodoende het lezen te bevorderen op Bonaire. Er kan ook van dit moment gebruik gemaakt worden om lid te worden van de bibliotheek of om boeken te lenen. Meer informatie kunt u vinden op onze facebookpágina ‘Biblioteka Públiko Boneiru’ en u kunt ook contact opnemen met de bibliotheek via 715 – 5344 òf de bibliotheek bezoeken aan de Kaya Gramèl z/n.