Tweede periode steunmaatregel ‘Alivio’ van het openbaar lichaam Bonaire

Allen die achteruit zijn gegaan in hun inkomens door de Covid pandemie, kunnen weer een tegemoetkoming krijgen van het OLB.

Allen die werkeloos zijn geworden en achteruit zijn gegaan in hun inkomens door de Covid pandemie, kunnen weer een tegemoetkoming krijgen van het openbaar lichaam Bonaire. Het gaat om een tegemoetkoming voor woonlasten voor allen die werkeloos zijn geworden en ondernemers die achteruit zijn gegaan in hun inkomens.

De tegemoetkoming is deze keer voor de periode april t/m juni 2021. De tegemoetkoming bedraagt minimaal US$ 500,00 per huishouden per maand. In de berekening van het bedrag wordt gekeken wat het huishouden per maand tekort komt om de noodzakelijke woonlasten te kunnen betalen.

Alivio aanvragen? Vul het formulier in op https://bonairegov.com/inwoners/alivio. Aanvragen kunnen vanaf 11 augustus 2021 tot en met uiterlijk 31 augustus 2021 worden ingediend.

Alle voorwaarden en aanvullende informatie staan op https://bonairegov.com/inwoners/alivio. Volledig ingevulde en ondertekende aanvraagformulieren kunnen samen met de nodige documenten per e-mail worden opgestuurd naar alivio@bonairegov.com.

Het aanvraagformulier kan ook op het kantoor van Samenleving en Zorg aan de Kaya Neerlandia 41 worden ingeleverd van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 11:00 uur. Houd er rekening mee dat de aanvraag alleen in behandeling wordt genomen, als het volledig is.

Voor vragen en hulp bij het doen van de aanvraag kunt u contact opnemen met de directie Samenleving en Zorg op telefoonnummer 715 2211.