Tijdelijke sluiting van het havenkantoor voor renovatie

Het havenkantoor is tijdelijk gesloten tot en met vrijdag 1 december.

Het havenkantoor is tijdelijk gesloten van maandag 27 november tot en met vrijdag 1 december vanwege geplande onderhoudswerkzaamheden. Deze noodzakelijke maatregel is onderdeel van onze inzet voor het handhaven van hoge veiligheids- en operationele standaarden in onze havenfaciliteiten.

Tijdens deze periode zijn de volgende loketdiensten tijdelijk alleen beschikbaar bij directie Toezicht en Handhaving op dinsdag en donderdag tussen 14.30 en 16.30:

  • Registratie van nieuwe boten
  • Het ophalen van registratiekaarten

Kantoor van Toezicht en Handhaving is te bereiken bij Kaya Korona 89.

Het is mogelijk om nieuwe boten per e-mail te registreren. Ook voor overige vragen of informatie over registratie kunt u per email contact opnemen via: boatregistration@bonairegov.com.

We willen onze klanten en partners verzekeren dat, ondanks de tijdelijke sluiting voor onderhoud, onze piketdiensten operationeel blijven. De haven zal 24/7 operationeel zijn om essentiële diensten te waarborgen en om eventuele dringende zaken te behandelen.

Scheepsagenten en andere belanghebbenden kunnen gedurende deze periode nog steeds contact opnemen met de haven via de bestaande communicatiekanalen. We streven ernaar om tijdens de onderhoudsperiode minimale verstoringen te veroorzaken en een soepele voortzetting van de communicatie te waarborgen.

Vanaf maandag 4 december zal het havenkantoor weer volledig operationeel zijn en openstaan voor alle klanten. Wij waarderen uw geduld en begrip tijdens deze essentiële onderhoudsperiode en kijken ernaar uit om u weer te bedienen met verbeterde faciliteiten en diensten.

Voor verdere vragen of informatie kunt u contact opnemen met ons via bonairepilots@bonairegov.com.