Succesvolle open dag LVV

Bij LVV zijn ze zeer tevreden over de open dag van afgelopen 2 april. Vanaf de ingang stonden er lange rijen auto’s geparkeerd.

Bij LVV zijn ze zeer tevreden over de open dag van afgelopen 2 april. Vanaf de ingang stonden er lange rijen auto’s geparkeerd. Eenmaal aangekomen bij de stands konden de bezoekers hun ogen uitkijken op alle bloemen, planten, groenten en potgrond die verkocht werden. De bezoekers waren ook vrij om een bezoek te brengen aan de moestuinen en dieren van LVV. Dit werd dan ook volop gedaan.  

De muziek van de Foyan Boys bracht de Bonairiaanse sfeer van het Simadan naar de open dag. Bezoekers konden genieten van vers geperste sappen en biologische koekjes, maar ook  traditionele lekkernijen zoals tèrt. Ook werden er workshops gehouden. Daar konden bezoekers leren groenten te kweken en hoe die op andere manieren te bereiden.   

Maurice Adriaens, projectleider van LVV, bedankt de bezoekers en standhouders voor hun aanwezigheid en gezelligheid. Een speciale dank gaat ook naar Suyen Sussenbach en het team van Selibon, Maikel Kock en zijn team, Lando Francisca van Rento Fun, Onnie Emerenciana en Selibon. Zij hebben met hun bijdrage ook ervoor gezorgd dat het een geslaagde open dag was.   

Gezien het succes van deze open dag wordt bij de LVV al gepraat over een volgende open dag. Waarschijnlijk gaat dit later dit jaar plaatsvinden.