Stempassen afhalen vanaf 9 maart

Stempassen die niet bezorgd zijn vanwege foutief adres of ontbrekende brievenbus zijn af te halen bij de balie S&Z.

Op 8 maart zijn de laatste stempassen bezorgd, in totaal hebben we  97% van alle stempassen kunnen afleveren. De overige 3%, respectievelijk 565 stempassen zijn retour gekomen vanwege een foutief adres of ontbrekende brievenbus. Mocht onverhoopt je stempas niet zijn aangekomen, dan kan de stempas vanaf 9 maart worden opgehaald. Hiervoor is de balie bij Samenleving & Zorg, Kaya Neerlandia 41 (tegenover Burgerzaken) op donderdag 9 maart, vrijdag 10 maart en maandag 13 maart van 9.00 – 18.00 uur en dinsdag 14 maart van 08.00 – 12.00 uur open. Indien daar uw stempas niet aanwezig is wordt men verwezen naar Burgerzaken aan de overkant waar men bij de infobalie een vervangende stempas kan aanvragen. De openingstijd van de infobalie Burgerzaken is op de bovengenoemde dagen tot 18.00 uur.

Let op! Alleen stempassen die niet bezorgd zijn vanwege foutief adres of ontbrekende brievenbus zijn af te halen bij de balie Samenleving & Zorg. Stempassen die kwijt zijn of kapot moeten via Burgerzaken worden aangevraagd zodat er een vervangende stempas kan worden afgegeven.

Met het verstrekken van een vervangende stempas komt de originele stempas te vervallen. Het gebruik van de originele stempas na aanvraag van een vervangende stempas is strafbaar. Elke vorm van fraude met stempassen, volmachten of anderszins is strafbaar.