Speciale Antriol mondkapjes bij prikken in de wijk

Wijkbewoners die vrijdag 23 april naar de vrije inloop voor de eerste coronaprik komen, krijgen na afloop het mondkapje.

Kralendijk - Fundashon Antriol Avanti heeft speciale mondkapjes besteld voor de wijkbewoners die komende vrijdag bij Plasa Chicu Goeloe de eerste coronaprik halen. De stichting heeft mondkapjes met de bekende slogan ‘Much’i Antriol laten bedrukken. Wijkbewoners die vrijdag 23 april naar de vrije inloop voor de eerste coronaprik komen, krijgen na afloop het mondkapje.

,,Het bestuur wil zo de bewoners bedanken die zich laten vaccineren. Als Bonaire gezond, veilig en gelukkig is, zijn we dat hier in Antriol ook. Dan kunnen de wijkbewoners hun oude leven oppakken en kunnen buurtbewoners elkaar weer zonder problemen een brasa geven. We kunnen dan ook weer onze evenementen in de buurt organiseren,” zo heeft voorzitter Lupe Martis – Dortalina verklaard.

Het bestuur van Antriol Avanti is de afgelopen dagen de wijk ingetrokken om de bewoners te informeren over de vrije inloop van deze week en volgende week vrijdag. Ook hebben ze via de app de bewoners geïnformeerd. Martis-Dortalina hoopt dat het vrijdag storm loopt, ,,Ik hoop dat we veel mondkapjes kunnen uitdelen.

Van 19 tot en met 30 april kunnen bewoners in de wijk zonder afspraak hun eerste coronaprik halen. De vrije inloop is ook bedoeld voor de mensen die nog twijfelen of ze zich laten vaccineren, of die behoefte hebben aan nog meer informatie. Ze kunnen tijdens de vrije inloop hun vragen aan het prikteam stellen. Voor een overzicht van de dagen waarop wijkbewoners in de wijk zelf hun eerste coronaprik zonder afspraak kunnen halen of hun vragen kunnen stellen : www.bonairecrisis.com