Planten op Kaya Grandi beschadigd

Als we samen goed zorgen voor de planten op Kaya Grandi, blijft onze hoofdstraat mooi en gezond.

De planten en plantenbakken op de Kaya Grandi worden helaas vaak beschadigd. Planten worden uit de bakken getrokken of kapotgemaakt. Ook komt het regelmatig voor dat auto's over de planten rijden of erop parkeren. Dit zorgt voor een rommelig straatbeeld en veel ongemak voor bewoners en bezoekers.

Waarom zijn de planten belangrijk?

De planten op de Kaya Grandi maken de straat mooier en gezelliger. In sommige gevallen zorgen de planten ook voor schaduw en frisse lucht, wat belangrijk is op een warm eiland als Bonaire. Het groen is goed voor ons allemaal en zorgt voor een prettige omgeving om in te wonen en te werken.

Een oproep aan iedereen

We willen iedereen vragen om beter op te letten en de planten te respecteren. Als we samen goed zorgen voor de planten op Kaya Grandi, blijft onze hoofdstraat mooi en gezond. Ziet u iemand de planten beschadigen of erop parkeren? Meld het dan, zodat we samen een oplossing kunnen vinden.

Laten we samenwerken voor een groener Bonaire

Het is belangrijk dat we allemaal ons steentje bijdragen om Kaya Grandi mooi en groen te houden. Samen kunnen we ervoor zorgen dat onze straat een fijne plek blijft voor iedereen. Laten we trots zijn op ons eiland en goed omgaan met de natuur.