Organiserende commissie Arte di Palabra Aruba ontvangt de Bonairiaanse delegatie

De delegatie van getalenteerde jongeren die namens Bonaire deelneemt aan het literair festival Arte di palabra (woordkunst) zijn aangekomen op Aruba.

Ze zijn op Aruba om te laten zien hoe goed jongeren van Bonaire gedichten kunnen voordragen. Maandag is de delegatie van jongeren die namens Bonaire deelneemt aan het literair festival Arte di palabra (woordkunst) aangekomen op Aruba.

Bij aankomst kregen ze een warme welkom van Juli Merencia, die aan het hoofd staat van de organiserende commissie Arte di Palabra Aruba. Zij heeft hen rondgeleid op de ‘one happy island’ en hen ook begeleidt naar hun verblijfsplaats. In de middag ging de delegatie in San Nicolas langs onder andere de bekende Malonchi die hen veel succes heeft toegewenst. Ook is er een bezoek gebracht aan de Nicolaas Store. De deelnemers bereiden zich verder voor op de wedstrijd op woensdag 28 juli 2021. Die wedstrijd is te live te volgen op de facebookpagina van Arte di Palabra en het openbaar lichaam Bonaire.  

Op de foto de delegatie samen met de organiserende commissie van Arte di Palabra Aruba, ook tijdens gesprek met Malonchi en bij Nicolaas Store.