Opheldering over het gebruik van Te Amo Beach voor privé-evenementen

We willen duidelijk maken dat er geen wegen zullen worden afgesloten.

Onlangs was er onduidelijke informatie verspreid over het sluiten van wegen voor een trouwfeest op 23 november. We bieden onze excuses aan voor het misverstand. We willen duidelijk maken dat er geen wegen zullen worden afgesloten. Een deel van Te Amo Beach is voor één dag  in gebruik voor een privé evenement, volledig in lijn met de regels van het eilandbesluit van 17 november 2008, nr.1, betreffende het gebruik en de kosten van openbare gronden.

Het OLB waardeert onze stranden als ontmoetingsplekken waar iedereen samen kan komen en feest kan vieren. We zijn blij dat onze inwoners deze plekken kunnen gebruiken voor speciale momenten, zolang ze zich aan de regels houden en helpen om de stranden mooi en toegankelijk te houden. Terwijl wij deze situatie rechtzetten, willen we het paar dat op Bonaire trouwt alle geluk toewensen. Evenementen zoals deze laten zien hoe vreugdevol speciale momenten op ons eiland kunnen zijn.

Voor verdere vragen of zorgen, nodigen wij u uit om contact op te nemen met het OLB. Dat kan per email via info@bonairegov.com of telefonisch via +5997155330. Samen zetten we ons in voor een Bonaire waar ruimte is voor zowel persoonlijke vreugde als publiek belang.