Open Dag LVV groot succes

Landbouw op Bonaire is een noodzaak gezien de afhankelijkheid van Bonaire van import en alle complicaties die het afsluiten van de grens met Venezuela en Covid met zich hebben meegebracht.

Landbouw op Bonaire is een noodzaak gezien de afhankelijkheid van Bonaire van import en alle complicaties die het afsluiten van de grens met Venezuela en Covid met zich hebben meegebracht. Dit heeft gedeputeerde James Kroon naar voren gebracht tijdens de Open Dag die bij de LVV werd gehouden.

De gedeputeerde vertelde namens het openbaar lichaam Bonaire bijzonder blij te zijn met de nieuwe ontwikkelingen bij de LVV. Blij is hij ook voor de kunukero’s en verenigingen die de handen ineen hebben geslagen om dit te bereiken. De gedeputeerde verzekerde dat zij de vissers niet vergeten zijn, al is er nog niet veel voor die groep gebeurd. Langzaam maar zeker is er vooruitgang en binnenkort zullen er ook op het gebied van visserij ontwikkelingen te zien zijn.

Gedeputeerde James Kroon feliciteerde Maurice Adriaens  en alle medewerkers van de LVV. Zij hebben ervoor gezorgd dat er een nieuwe LVV is, waardoor langzaam maar zeker ons eigen voedsel geplant en geproduceerd kan worden. Gedeputeerde Kroon heeft zelf ook een bijdrage geleverd aan de LVV. De gedeputeerde overhandigde de projectleider van de LVV Maurice Adriaens twee avocadoplanten die hij samen met zijn echtgenote thuis heeft geplant.