OLB lanceert campagne Ban Skol Bèk#BONBAKUNÁ

Het openbaar lichaam Bonaire lanceert speciaal voor het nieuwe schooljaar de campagne Ban Skol Bèk#BONBAKUNÁ.

Het openbaar lichaam Bonaire lanceert speciaal voor het nieuwe schooljaar de campagne Ban Skol Bèk#BONBAKUNÁ. De campagne bestaat onder andere uit twee video’s, posters, informatieve bijeenkomsten voor jongeren en ouders. De campagne trapt deze week af met de lancering van de eerste video op donderdag 19 augustus 2021.

De campagne is gericht op jongeren in de leeftijd 12 tot 18 jaar. De afdeling Publieke Gezondheid is blij dat tot nu toe 32 % van de jongeren in die leeftijdsgroep minimaal één prik heeft gehad. De deltavariant van het coronavirus verspreidt zich snel onder jongeren. Daarom is er speciaal voor hen een campagne opgezet.

In de video’s komen onder andere schoolgaande jongeren, ouders, en een longarts aan het woord. Ze vertellen over hun ervaringen met COVID-19.

In de maanden augustus en september worden de informatieve bijeenkomsten voor jongeren en hun ouders georganiseerd. De slogan Ban Skol Bèk#BONBAKUNÁ kan binnenkort ook als kader voor een profielfoto op Facebook worden gebruikt.