Na 45 dienstjaren werkt Lucia Anthony-Evertsz nog met plezier bij het openbaar lichaam Bonaire

Lucia voert haar werk uit met veel passie en liefde voor het Bonairiaanse volk. Ze put haar kracht en motivatie uit de spiritualiteit.

Het was feest bij de afdeling Post & Archief van het openbaar lichaam Bonaire. Het afdelingshoofd Lucia Anthony-Evertsz vierde dat zij al 45 jaar de bevolking van Bonaire dient als ambtenaar.

Lucia Anthony Evertsz kwam in 1976 in dienst. Na 10 dienstjaren werd ze benoemd tot waarnemend Tweede Secretaris van het Eilandgebied Bonaire. Deze functie heeft ze drie jaar lang bekleed. Daarna werd zij Tweede Secretaris. Ze stapte daarna over naar de afdeling Post & Archief. Daar werd zij benoemd tot hoofd van afdeling. Een functie die zij al 23 jaar bekleed.

Lucia voert haar werk uit met veel passie en liefde voor het Bonairiaanse volk. Ze put haar kracht en motivatie uit de spiritualiteit. Jezus Christus is haar inspiratiebron.

Met haar enorme ervaring wil Lucia Anthony Evertsz aan de young professionals op Bonaire meegeven om vooral gedreven, gemotiveerd, gedisciplineerd, collegiaal en verantwoordelijk te zijn. “Voel je verbonden aan de organisatie waar je voor werk en ook aan jouw werk”, aldus Lucia.

Na 45 jaar bij de overheid gaat Lucia Anthony Evertsz nog steeds elke dag met plezier naar haar werk. Het leukst vindt ze het begeleiden van anderen. Dit geldt zowel voor de burger als voor haar collega’s. De mens staat bij haar centraal. Door de regels voor het archiveren aan te houden wordt de klant beter geholpen.

De afdeling Post & Archief behandelt inkomende post, doet aan archief- en documentatiebeheer voor het openbaar lichaam Bonaire.