Leden van Openbare Bibliotheek Bonaire genieten toegang tot duizenden e-books en luisterboeken via online bibliotheek

Leden van de Openbare Bibliotheek Bonaire hebben toegang tot de online bibliotheek www.onlinebibliotheek.nl met keuze uit duizenden e-books en luisterboeken. Leden mogen elke 3 weken tot wel 10 e-books en 10 luisterboeken lenen. Met het bieden van deze digitale dienst aan haar leden moderniseert de Openbare Bibliotheek Bonaire haar dienstverlening.

Ben je nog geen lid van de Openbare Bibliotheek van Bonaire? Dan kan je een lidmaatschap aanvragen bij de balie van de bibliotheek. Voor inwoners tussen 0 en 18 jaar is een lidmaatschap gratis. Een lidmaatschap voor personen ouder dan 18 jaar kost $6 per jaar. Je kan de bibliotheek bezoeken aan Kaya Gramèl z/n of voor meer informatie bellen naar 715 5344.

Leden kunnen langskomen bij de bibliotheek om hun inlogcodes op te halen voor toegang tot de online bibliotheek omgeving. 

Als lid van de Openbare Bibliotheek Bonaire mag je per keer 4 fysieke boeken lenen om thuis tot wel 3 weken lang van te genieten. Daarnaast kan je via de online bibliotheek-app of www.onlinebibliotheek.nl op jouw eigen manier lezen, zoals bijvoorbeeld op je e-reader, tablet of webbrowser. Zo heb je altijd en overal lees- en luisterplezier. De Openbare Bibliotheek Bonaire nodigt iedereen uit om lid te worden  en wenst haar leden veel leesplezier toe!