Kabinet Gezag gesloten voor VOG afhalen vanwege onderhoudswerkzaamheden

Het kantoor van Kabinet Gezag blijft gesloten totdat de noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden zijn afgerond.

Kabinet Gezag maakt bekend dat het momenteel niet mogelijk is om Verklaringen Omtrent het Gedrag (VOG) persoonlijk af te halen bij ons kantoor, vanwege acuut noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden. Onze excuses voor het ongemak.

Gesloten tot Herstel Werkzaamheden

Het kantoor van Kabinet Gezag blijft gesloten totdat de noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden zijn afgerond. Wij streven ernaar deze werkzaamheden zo spoedig mogelijk te voltooien, zodat we onze normale dienstverlening kunnen hervatten.

Online VOG Aanvragen Blijven Beschikbaar

Ondanks de tijdelijke sluiting van ons kantoor, blijft het mogelijk om VOG aanvragen online in te dienen. Online een VOG aanvragen kan door een volledige ingevuld aanvraagformulier met de benodigde bescheiden te mailen naar vog-bonaire@bonairegov.com. Benodigde documenten en uitleg kunt u vinden op: bonairegov.com/inwoners/verklaring-omtrent-gedrag. 

Tijdelijke Oplossing voor VOG Afhalen

Voor diegenen die hun VOG reeds hebben aangevraagd en dringend behoefte hebben aan het document, werken we aan het vinden van een tijdelijke oplossing voor het afhalen. Houd onze officiële website en communicatiekanalen in de gaten voor updates over de beschikbaarheid van deze tijdelijke regeling.

Contact en Meer Informatie

Voor eventuele vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met onze klant contact centrum via 715 5330 of info@bonairegov.com. We waarderen uw begrip en medewerking tijdens deze periode van onderhoudswerkzaamheden.

Wij betreuren eventuele ongemakken en danken u voor uw geduld.