In gesprek met gedeputeerde Hennyson Thielman in Tera Cora

Gedeputeerde Thielman heeft een wekelijks spreekuur elke donderdagmiddag.

Aanstaande donderdag 16 december bezoekt gedeputeerde Hennyson Thielman de wijk Tera Cora om met de bewoners in gesprek te gaan.

Gedeputeerde Thielman heeft een wekelijks spreekuur elke donderdagmiddag. Normaal ontvangt hij dan op kantoor burgers die een afspraak maken om hem te spreken.

De gedeputeerde kiest om het deze week anders te doen: in plaats van op kantoor, zal hij persoonlijk Tera Cora bezoeken tussen 2 uur ’s middags en 6 uur ’s avonds om met de bewoners te praten en met hen van gedachten te wisselen. Zo ontmoet en spreekt de gedeputeerde de bewoners in hun eigen wijk.

Als je in Tera Cora woont en je wilt gedeputeerde Thielman aanstaande donderdag spreken, kan je een afspraak maken via een e-mail aan desiree.vorst@bonairgov.com of bellen/ whatsapp op telefoonnummer +599 7706943. Wanneer de afspraak gemaakt wordt, wordt de locatie van het gesprek met de gedeputeerde afgestemd: dat kan zijn thuis bij degene die het gesprek aanvraagt of ergens anders in Tera Cora.

Gedeputeerde Thielman nodigt de bewoners van Tera Cora uit om gebruik te maken van deze mogelijkheid om te ontmoeten en samen met de overheid te werken aan het welzijn en de verdere ontwikkeling van de wijk.