Gezaghebber ontvangt tweede druk Capita Selecta Caribisch Fiscaal Recht

Gezaghebber Edison Rijna heeft het tweede druk van het boek Capita Selecta Caribisch Fiscaal Recht in ontvangst mogen nemen van de fiscalist Jaap Roks.

Gezaghebber Edison Rijna heeft de tweede druk van het boek Capita Selecta Caribisch Fiscaal Recht in ontvangst mogen nemen van de fiscalist Jaap Roks.  Jaap Roks is gespecialiseerd in het Bonairiaanse belastingrecht. Capita Selecta Caribisch fiscaal recht laat studenten en andere geïnteresseerden op een unieke en begrijpelijke manier kennismaken met dit rechtsgebied.

Capita Selecta Caribisch fiscaal recht biedt een unieke inkijk voor iedereen die kennis wil maken met dit rechtsterrein. Het boek is geschikt als naslagwerk in zowel de wetenschap als de praktijk. Ook is het lesmateriaal in verschillende studies verplicht.

“We proberen de aankomende studenten die zijn opgegroeid op Bonaire enthousiast te krijgen voor de lokale belastingwetgeving”, aldus Jaap Roks. Na een opleiding fiscaal recht of fiscale economie zijn er genoeg carrièrekansen voor hen op Bonaire, zowel in de publieke als private sector.

De hoop is met dit boek een bijdrage te leveren aan de terugkeer van deze groep studenten naar Bonaire. Door dit boek is er nu de mogelijkheid om al tijdens hun studie kennis op te doen van de lokale wetgeving.