Eerste bezoek cruiseschip Enchanted Princess aan Bonaire

Het cruiseschip Enchanted Princess, heeft in het weekeinde

Voor de kerst Bonaire voor het eerst bezocht

 

Het cruiseschip Enchanted Princess, heeft in het weekeinde
Voor de kerst Bonaire voor het eerst bezocht.

Enchanted Princess is in de vroege ochtenduren op Bonaire aangekomen met in totaal 1900 passagiers en 1350 bemanningsleden aan boord.

Byron Tromp, van het scheepsagentschap Armada Port Agency, heeft de kapitein van het schip Mario Ciruzzi en zijn bemanning verwelkomd op Bonaire.

Dit vond plaats in aanwezigheid van gezaghebber Edison Rijna, havenmeester Günther Flanegin, Marjolein Oleana en Helen Thode Mercera van Tourism Corporation Bonaire – TCB.

Namens het Openbaar Lichaam Bonaire heeft gezaghebber Edison Rijna de vlag van Bonaire overhandigd aan kapitein Mario Ciruzzi waarbij hij een uitgebreide uitleg gaf van de vlag. Van havenmeester Günther Flanegin kreeg de kapitein een een ingelijste foto van het moment waarop Enchanted Princess de haven van Bonaire binnenvoer.

Marjolein Oleana en Helen Thode Mercera van TCB hebben het boek ‘Bonaire Point to Point’ overhandigd met prachtige illustraties van de Bonairiaanse natuur onder water en op het land. Byron Tromp Byron Tromp van het scheepsagentschap Armada Port Agency het boek ‘Monument Bonaire, dat handelt over huizen van vroeger op ons eiland. Kapitein Ciruzzi toonde zich zeer dankbaar voor alles en als blijk van waardering heeft de kapitein een herinnering van het schip overhandigd. In de avonduren is het schip weer weggevaren met als bestemming Dominica, Sint Thomas en Gran Turk.