Eerste aankomst mardi gras cruise op Bonaire op woensdag 9 augustus

Het schip heeft 6 themagebieden en biedt een diversiteit aan nieuwe ervaringen op het gebied van drinken, eten en entertainment.

Het is een van de nieuwste Carnival schepen, dat al 5 jaar in de maak is en voorzien is van een volledige LNG brandstofsysteem. En op woensdag 9 augustus legde dit schip voor het eerst aan in de haven van Bonaire.

Het schip heeft 6 themagebieden en biedt een diversiteit aan nieuwe ervaringen op het gebied van drinken, eten en entertainment. Dit cruiseschip heeft zelfs een achtbaan en is een van de schepen uitgerust met de ultieme exclusieve luxe categorie Carnival suites. Het schip dat onder de naam Mardi Gras vaart staat onder leiding van Kapitein Guiseppe Giusa en biedt plaats aan zo’n 6.154 gasten en circa 1.600 bemanningsleden.

Gedeputeerde Craane sprak traditiegetrouw het welkomstwoord, overhandigde de Bonairiaanse vlag en legde de betekenis ervan uit. Namens Tourism Corporation Bonaire overhandigde Elesier Angel het Bonaire boek dat het Bonaire Marine park portretteert en namens de Armada Port Agency overhandigde Byron Tromp lokale kunst die de authentieke huizen van Bonaire symboliseert. Met dit warme welkom hopen we dat Mardi Gras van rederij Carnival heeft genoten van Bonaire.

Foto van de inkomst van Mardigras -  Gunther Flaningen Havenmeester