Download Disasterprep Bonaire

Disasterprep is beschikbaar in het Papiaments, Nederlands, Engels en Spaans.

Disasterprep Bonaire is dé rampen- en crisisapp van Bonaire. Download de app via iTunes en Google Play. In de app leest u hoe u zich op verschillende rampen kunt voorbereiden en wat het OLB voor u kan betekenen tijdens deze rampen. Via de app kan het OLB tijdens een ramp belangrijke pushberichten naar alle gebruikers sturen.

Een orkaan, windhoos of brand. Een tsunami of zelfs een overstroming. Deze app voor bewoners en bezoekers van Bonaire bevat informatie over de voorbereidingen die getroffen kunnen worden voor, tijdens en na een mogelijke ramp of incident. De informatie in de disasterprep breiden wij in de toekomst nog meer uit.

Disasterprep is beschikbaar in het Papiaments, Nederlands, Engels en Spaans. U kunt de app gebruiken zonder inloggegevens. Het heeft een openbaar gedeelte voor alle bewoners en bezoekers en een besloten gedeelte voor de rampen- en crisisorganisatie van Bonaire.

Download deze app nu en bereid uzelf en uw familie voor op mogelijke rampen of incidenten. Na het downloaden van deze app heeft u deze informatie altijd beschikbaar op uw telefoon!

Als u de app al langere tijd op uw telefoon heeft, is het verstandig om deze opnieuw te downloaden en zo de nieuwste versie te verkrijgen.