Dia di penshonado winnaars dineren met gedeputeerde Craane

Gedeputeerde Craane is uiteten gegaan met de 5 gepensioneerde winnaars. Dit om de bijdragen van de gepensioneerden aan Bonaire te waarderen.

Gedeputeerde Craane is uiteten gegaan met de 5 gepensioneerde winnaars. Als blijk van waardering ontvingen zij die avond een certificaat. Dit om de bijdragen van de gepensioneerden aan Bonaire te waarderen. Een mooie manier om hun inzet en werk gedurende hun loopbaan te eren. Het is belangrijk om mensen bewust te maken van de waarde die gepensioneerden hebben bijgedragen aan de gemeenschap van Bonaire en hen te laten voelen dat hun inspanningen worden geapprecieerd.

Naast dat het bedoeld is om de gepensioneerden een goed gevoel te geven, is het er ook om anderen te inspireren om dankbaarheid te tonen voor datgenen wat  voorgaande generaties hebben bijgedragen aan de ontwikkeling en welvaart van het eiland. En om een positieve invloed te hebben op jongere generaties, die kunnen leren van de ervaringen en wijsheden van degenen die voor hen kwamen. Het is een mooie manier om verbindingen tussen verschillende generaties te versterken en een gevoel van gemeenschap te creëren.