Denise de Jongh Rekwest overhandigt boeken aan Openbare Bibliotheek

In het kader van de Kinderboekenweek heeft Request Publishing van Denise de Jongh Rekwest twee nieuwe kinderboeken aan de Openbare Bibilotheek Bonaire overhandigd

In het kader van de Kinderboekenweek heeft Request Publishing van Denise de Jongh Rekwest twee nieuwe kinderboeken aan de Openbare Bibilotheek Bonaire overhandigd: ‘Buchi Pènchi Malu’ van de schrijfster Esmeralda Tromp Jacobs uit Aruba en het door Denise zelf geschreven kinderboek ‘Papi tin Kolibrí’. Beide boeken zijn in het Papiamentu. Buchi Penchi Malu gaat over verschillende onderwerpen, zoals voorkomen aan kattekwaad uithalen te denken, het belang van de zon voor de mens, het aspect van vergeven en affectie tonen en besluiten om te kiezen voor het goede pad. Het boek Papi tin Kolibrí is speciaal bedoeld om onze kinderen te laten leren over onze cultuur en om aandacht te besteden aan mensen die een gave hebben om andere mensen te genezen met natuurlijke geneesmiddelen, onze natuurgenezers dus.
Met een bijdrage van Cargill, Selibon en WEB hebben alle scholen en Misorgia van Langeveld van de Openbare Bibliotheek een tas ontvangen uit handen van Brian Donovan van Cargill en Claris Trinidat van Selibon.