De Openbare Bibliotheek Bonaire breidt boekencollectie uit met nieuwe titels

De Openbare Bibliotheek Bonaire heeft de boekencollectie uitgebreid met diverse boeken voor baby’s, kinderen, jongeren en volwassenen.

De Openbare Bibliotheek Bonaire heeft de boekencollectie uitgebreid met diverse boeken voor baby’s, kinderen, jongeren en volwassenen over verschillende onderwerpen. Onder de nieuwe titels voor kinderen vallen onder andere Lennox, Vrijdag Kom Ik Weer Thuis en Trots Op Haar! Volwassenen kunnen kiezen uit nieuwe titels van schrijvers zoals Frantz Fanon (The Wretched of the Earth), Gloria Wekker (Witte Onschuld) en Paulo Freire (Pedagogy of the Oppressed). Iedereen is van harte welkom aan de Kaya Gramèl z/n om zelf een keuze te maken tussen de nieuwe boeken.

Om lid te worden van de Openbare Bibliotheek Bonaire kan bij een bezoek aan de bibliotheek een inschrijving worden gedaan of kan worden gebeld naar 715 5344. Lidmaatschap tot en met 18 jaar is gratis. Voor leden ouder dan 18 jaar kost een lidmaatschap $6 per jaar. De Openbare Bibliotheek Bonaire nodigt iedereen uit om lid te worden en wenst haar leden veel leesplezier toe!