Craneveldt nieuwe afdelingshoofd communicatie

Voor haar komst naar het OLB leidde Margareth het dagelijkse beheer van het federatiekantoor, waarbij motiveren en leidinggeven aan personeel centraal stonden.

Vanaf 8 januari 2024 neemt Margareth Craneveldt de rol op zich van hoofd van de afdeling communicatie van het openbaar lichaam Bonaire (OLB). Margareth brengt een rijke ervaring mee, vooral op het gebied van sales, marketing en PR. Haar bewezen leiderschapskwaliteiten kwamen sterk naar voren in haar vorige functie als Secretaris Generaal/Directeur bij Federashon Futbòl Kòrsou (F.F.K.).

Voor haar komst naar het OLB leidde Margareth het dagelijkse beheer van het federatiekantoor, waarbij motiveren en leidinggeven aan personeel centraal stonden. Haar sterke leiderschapsvaardigheden en competenties als People Manager hebben aanzienlijk bijgedragen aan de groei en ontwikkeling van Federashon Futbòl Kòrsou (FFB). Margareth’s flexibiliteit maakt haar een waardevolle leider, vooral in dynamische omgevingen waar aanpassing cruciaal is. Haar passie voor haar vakgebied drijft haar voortdurende streven naar kennis en verbetering aan, wat haar leergierig en dynamisch maakt in het aangaan van nieuwe uitdagingen en het verwerven van nieuwe vaardigheden. Al deze kwaliteiten waren sleutel tot haar succes bij FFB, en zullen ongetwijfeld van grote waarde zijn in haar nieuwe rol bij het OLB.

In haar nieuwe rol is Margareth vastbesloten, samen met haar team, de communicatie van het OLB zowel intern als extern te verbeteren. Ze streeft naar heldere, effectieve communicatie en transparantie, wat essentieel is voor het bouwen aan vertrouwen tussen het OLB en de gemeenschap. Een ander belangrijk doel voor Margareth is het stimuleren van burgerparticipatie. Ze gelooft dat een open dialoog tussen het OLB en de burgers van Bonaire cruciaal is om de behoeften en zorgen van de gemeenschap te begrijpen en aan te pakken.

Margareth’s ervaring, haar vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband te werken, en haar passie voor het communicatievak zijn van grote waarde in haar nieuwe functie. Met de aanstelling van Margareth kijkt het OLB uit naar een sterke verbetering in de uitvoering van haar communicatiebeleid en -strategieën.