Burgerzaken extra uren geopend

De uren die Burgerzaken extra open gaat is om degene te helpen die op 29 en 30 juni een afspraak hadden.

Burgerzaken gaat meer uren open om de dienstverlening uit te breiden komende week. De uren die Burgerzaken extra open gaat is om degene te helpen die op 29 en 30 juni een afspraak hadden. De mensen konden die dag niet worden geholpen omdat het computersysteem van Burgerzaken eruit lag.

Personen die een afspraak hadden op 29 juni 2022 worden geholpen op maandag 4 juli tussen 16.00 en 19.00. Personen die een afspraak hadden op 30 juni 2022 worden geholpen op dinsdag 5 juli 2022 tussen 16.00 en 19.00.

Afgelopen week viel het computersysteem uit bij Burgerzaken. Hierdoor konden de mensen met een afspraak niet worden geholpen. Om degene met een afspraak niet te benadelen gaat Burgerzaken nu op de uren van dienstverlening komende week uitbreiden. Er is hard gewerkt om de computerproblemen op te lossen.

Donderdag gaat Burgerzaken extra ook open tussen 16.00 en 19.00 uur. Hier kunnen de mensen die snel geholpen moeten worden maar die nog geen afspraak hebben. Aan een ieder met een afsprak wordt vriendelijk gevraagd om op die afspraak te verschijnen. Om een afspraak te maken bezoek de website van het openbaar lichaam Bonaire www.bonairegov.com.