BEWEEGPROGRAMMA “SAMEN FIT” INTRODUCEERT “INVERTÍ DEN BO SALÚ” SAMEN MET YOGARRIBA

Het project “Toegankelijkheid en participatie voor mensen met een beperking” zet voort activiteiten betreffend verbetering van een gezonde leefstijl.

Het project “Toegankelijkheid en participatie voor mensen met een beperking” zet voort activiteiten betreffend verbetering van een gezonde leefstijl. Als onderdeel van “SAMEN FIT” wordt in samenwerking met Yogarriba een nieuwe activiteit geïntroduceerd, met als doel om mensen met een beperking en ouderen bewust te maken van hun ademhaling.  Stress is in ons dagelijks leven en we moeten het leven stap voor stap nemen. Door enkele strek- en rekoefeningen uit te voeren, kun je bewuster worden van je lichaam, om zo je bloedsomloop beter te laten stromen en spieren te ontspannen. Bewust zijn van je ademhaling en het beoefenen van ademhalingsoefeningen, betekent een gezond, vreugdvol en een welbewust leven te leiden.

De activiteit “Invertí den bo salú” zal plaatsvinden, op:

  • 23 april 2022, van 9:00 tot 10:00 bij Cocari, te Rincon

Onder leiding van Lolymar van Yogarriba zal je op een leuke en eenvoudige manier leren hoe je op je eigen manier en kracht kan bewegen. Wij nodigen mensen met een beperking of ouderen 55+ uit. Wij motiveren ook de familieleden om samen te komen bewegen. Indien nodig zal ook transport geregeld kunnen worden.

Voor meer informatie of vragen betreffend de activiteiten, kunt u contact opnemen met Directie Samenleving en Zorg, mevr. Sharifa Sedney op 715-5311 of 785-4374, of mailen naar moveshondenbario@bonairegov.com.