BEWEEGACTIVITEITEN “SAMEN FIT” ZET ZICH VOORT IN DE WIJKEN

Directie Samenleving en Zorg in samenwerking met Indebon zet de beweegactiviteiten in de wijken voort op 19 februari 2022.

Directie Samenleving en Zorg in samenwerking met Indebon zet de beweegactiviteiten in de wijken voort op 19 februari 2022. Met de activiteiten wordt er gestreefd dat de doelgroep meer kan participeren in de maatschappij. Meer beweging in het dagelijks leven brengt veel voordelen met zich mee voor deze doelgroep.

De eerst volgende beweegactiviteit zijn van 9:30 tot 11:00 en zullen plaatsen op:

· 19 maart 2022 bij Sentro di Bario Amboina, sentro di bario Tera Kora en Plasa Chiku Goele Antirol

· 2 april 2022 bij Sentro di Bario Noord Saliña, Parke Lan Lan Clarinda te Nikiboko en Cocari te Rincon

Op dinsdag 22 maart 2022 wordt als onderdeel van “SAMEN FIT” het nieuwe activiteit “SAMEN GEZOND” aangevangen en wordt uitgevoerd in samenwerking met de Publieke Gezondheid.

Tijdens deze activiteit wordt informatie gegeven over gezondere leefstijl. Deze activiteit zal plaatsvinden bij:

· Sentro di Bario Noord Saliña om van 17:30 tot 19:00

Alle mantelzorgers, familieleden en vrienden die ondersteuning aanbieden worden ook aangemoedigd om ook mee te komen participeren.

Heeft u een beperking/ handicap of bent u ouder dan 55 jaar? Dan bent u van harte welkom. U kunt zich inschrijven voor de activiteiten en transport. Voor meer informatie of vragen betreffend de activiteiten, kunt u contact opnemen met Directie Samenleving en Zorg, mevrouw Sharifa Sedney op 715-5311, of whatsapp op 785-4374, of mailen naar moveshondenbario@bonairegov.com