Bestuurscollege en kabinet gezaghebber verhuisd naar Kaya Grandi 30

Op vrijdag 1 en maandag 4 september 2023 is het bestuurscollege en kabinet gezag gesloten voor publiekelijke dienstverlening.

In het weekend van 3 september 2023 verhuist het bestuurscollege en kabinet gezaghebber naar het kantoorpand aan de Kaya Grandi 30. Op vrijdag 1 en maandag 4 september 2023 is het bestuurscollege en kabinet gezag gesloten voor publiekelijke dienstverlening. Het is wel digitaal mogelijk om VOG-verklaringen aan te vragen door te mailen naar: VOG-Bonaire@BonaireGov.com . Het afhalen van VOG-verklaringen kan in die week vanwege Dia di Boneiru op 7 september. De reguliere tijden blijven op dinsdag en woensdag van 8.30-11.00 en van 14.00-16.00 in de middag.

Het kantoor van het bestuurscollege en kabinet gezag aan de Kaya Grandi 30 is toegankelijk via de entree gelegen aan de kant van het parkeerterrein Centrumgebied Playa. De openingstijden blijven ongewijzigd van maandag tot en met vrijdag van 8.30-11.00 en van 14.00-16.00 in de middag.

De verhuizing is noodzakelijk vanwege de staat van het huidige kantoorpand aan Plasa Wilheminaplein. De nieuwe tijdelijke huisvesting is er om de veiligheid van medewerkers en bezoekers te garanderen. Het huidige pand zal worden gerestaureerd met als doel het karakteristieke monumentale pand in ere te herstellen. Het markante gebouw in hartje Kralendijk is cultureel erfgoed.