Werk & Inkomen

Plenchi di Trabou

Plenchi di Trabou is een centraal punt waar werkzoekenden en werkgevers terecht kunnen voor informatie en dienstverlening op het gebied van werk. Het openbaar lichaam en het rijk werken hierin nauw met elkaar samen. Plenchi di Trabou gelooft dat werk de beste weg uit armoede is!

Op zoek naar werk?
Plenchi di Trabou helpt inwoners van Bonaire aan het werk. Dit vergroot de bestaanszekerheid en zelfredzaamheid. Het uitgangspunt is werk, maar waar dit niet mogelijk is kan Plenchi di Trabou ook informatie geven over (bij)scholing, coaching of andere manieren om de kans op een baan te vergroten. Kijk op onze website voor alle vacatures, schrijf je online in, of kom langs voor een intakegesprek.

Op zoek naar werknemers?
Plenchi di Trabou helpt werkgevers bij het vinden van geschikte lokale werknemers. Waar dit niet mogelijk is kan Plenchi di Trabou ook informatie geven over tewerkstellingsvergunningen. Plenchi di Trabou is een gelijkwaardige gesprekspartner en wil met werkgevers en ondernemers samenwerken naar een sterke lokale economie. Bekijk de mogelijkheden op onze website of maak een afspraak om uw situatie te bespreken.