Inschrijven voor een stand op Bonairedag

Vanaf 17 juli 2024 tot 30 augustus 2024 kunt u zich inschrijven voor een stand op Bonairedag.

Vanaf 17 juli 2024 tot 30 augustus 2024 kunt u zich inschrijven voor een stand op Bonairedag. Dit jaar vindt het culturele deel van Bonairedag plaats op het Wilhelminaplein.

Wat kunt u verkopen?

Zoals elk jaar kunnen mensen die dat willen, een stand huren om  verschillende dingen te verkopen tijdens de viering. Het gaat om :

  • Maaltijden
  • Snacks
  • Drank
  • Kunstvoorwerpen
  • Kaartspel 'Bon kuné’
  • Spelletjes voor kinderen

Waar en hoe inschrijven?

U kunt online inschrijven op https://bonairegov.com/pa/formulario-inskripshon-dono-di-stent-riba-dia-di-boneiru.  Het is ook mogelijk om in te schrijven bij het kantoor van SKAL aan de Kaya E.C. Craane in Playa Pabou. De inschrijving sluit op 30 augustus 2024. Organisaties en personen die op Bonaire zijn gevestigd, hebben voorrang om een stand te huren. 

Betaling

De huur van de stent is afhankelijk van wat u verkoopt. Op https://bonairegov.com/pa/formulario-inskripshon-dono-di-stent-riba-dia-di-boneiru kunt u de tarieven zien voor de verschillende dingen die u bij de stand kunt verkopen. U kunt bij het kantoor van Burgerzaken aan de Kaya Neerlandia 40 de huur betalen op de rekening van 'Volksfeesten'. Nadat u betaald heeft, kunt u met het betaalwijs bij SKAL langs gaan om de goedkeuring van uw verzoek te ontvangen. Donderdag 1 september is de laatste dag om het betaalbewijs bij SKAL te overleggen.

Annulering

Als de huur van de stand wordt geannuleerd, krijgt de huurder het betaalde bedrag niet terug.