Vrije inloop coronaprik bij Cocari

Op woensdag 12 mei 2021 kunnen buurtbewoners van 09:00 – 12 :00 zonder afspraak de eerste coronaprik bij Cocari in Rincon halen.

Kralendijk - Op woensdag 12 mei 2021 kunnen buurtbewoners van 09:00 – 12 :00 zonder afspraak de eerste coronaprik bij Cocari in Rincon halen. Bij de vrije inloop is huisarts Selly Pourier ook aanwezig, zij komt uit Rincon. De afdeling Publieke Gezondheid  houdt deze maand ook op woensdag 19 mei en woensdag 26 mei een vrije inloop bij Cocari. Buurtbewoners die vragen hebben over de coronaprik kunnen tijdens de vrije inloop hun vragen stellen. 

De afdeling Publieke Gezondheid heeft de afgelopen weken priksessies in Amboina, Antriol, Nikibiko Nort, Tera Kòrá en Rincon georganiseerd. Bewoners konden zonder afspraak in hun buurtcentrum terecht voor de eerste coronaprik. De vrije inloop is in de andere wijken gestopt. De vrije inloop in de wijk is voor de rest van de maand alleen nog in Rincon mogelijk.

Bij Kompleho Deportivo Jorge Nicolaas kunnen bewoners door de week van maandag tot en met zaterdag van  09:30 – 11:30 en van 13:30 – 17:30 uur zonder afspraak de eerste coronaprik halen. Op zondag is het sportcomplex gesloten.