Nu online aanmelden voor coronaprik 18-jarigen en ouder

Inwoners van 18 jaar en ouder kunnen zich vanaf nu op www.bonairecrisis.com online aanmelden voor hun coronaprik.

Kralendijk - Inwoners van 18 jaar en ouder kunnen zich vanaf nu op www.bonairecrisis.com online aanmelden voor hun coronaprik. Dat kan 24 uur per dag. De persoon die zich aanmeldt moet een telefoonnummer of een emailadres opgeven. Het is niet mogelijk om meer mensen via één emailadres aan te melden. Als er problemen zijn bij de online aanmelding, kan men dat melden bij vaccinatie.info@bonairegov.com

Uiterlijk vijf dagen na de aanmelding ontvangt de persoon via de mail de datum voor de eerste en de tweede prik. Tussen de eerste en de tweede prik zitten vijf weken. Mensen kunnen maandag tot en met zaterdag een prik krijgen. In de loop van volgende week is er een nieuw gratis telefoonnummer voor het aanmelden voor de coronaprik.

Dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:00 – 12:00 uur en van 13:00 tot 17:00 uur en zaterdag van 09:00 – 13:00 uur. Bij dit nummer kunnen bellers ook vragen stellen over de vaccinatie. Het nieuwe nummer wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Mensen die vanaf vandaag naar 0800 0800 bellen voor de coronaprik, krijgen niet meteen een afspraak. Hun namen en telefoonnummers worden wel genoteerd. Ze worden later door medewerkers van het nieuwe gratis telefoonnummer teruggebeld om hen aan te melden en prikafspraken te maken. Het telefoonnummer 0800 0800 blijft in gebruik om een afspraak te maken voor een coronatest.