Eerste editie van SAMEN FIT was een groot succes

De volgende editie is op 19 februari 2022.

SAMEN FIT is onderdeel van het project Toegankelijkheid en Participatie Openbare Ruimte en Recreatie voor mensen met beperking op Bonaire.

De directie Samenleving en Zorg is in het kader van het VN verdrag voor mensen met een beperking sinds vorig jaar bezig met de uitvoering van diverse projecten. Met het project SAMEN FIT wil de Directie Samenleving en Zorg op een structurele wijze verschillende bewegingsactiviteiten aanbieden in de wijken voor mensen met een beperking.

Indebon, de afdeling belast met sport van de Directie Samenleving en Zorg draagt zorg voor de beweegactiviteiten bij de Sentro di Bario’s in de wijken.

De eerste editie vond plaats op zaterdag 12 februari 2022 bij Sentro di Bario Tera Kora, Sentro di Bario Amboina en Plasa Chiku Goeloe.
De volgende editie is op 19 februari 2022, dit keer bij Parke Lan Lan Clarinda te Nikiboko, Sentro Orkidia (Noord Saliña) en Cocari te Rincon van 9:00 tot 11.00 . Heeft u een beperking/ handicap of bent u ouder dan 55 jaar? Dan bent u van harte welkom.

Uw aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld. Indien nodig zal ook transport geregeld kunnen worden. Voor meer informatie of vragen betreffend de activiteiten, kunt u contact opnemen met Directie Samenleving en Zorg, mevrouw Sharifa Sedney op 715-5311 of 785-4374, of mailen naar moveshondenbario@bonairegov.com.