Avond met Volle Maan op donderdag 6 april bij de kunuku van Eli en Maikel Janga

Het thema is “Kòrda ayera, mira awe”

De Sectie Cultuur, Kunst en Literatuur (SKAL) en de Volle Maan-commissie gaan door met hun activiteiten volgens hun culturele agenda. Op donderdag 6 april 2023 vindt het evenement ‘Avond met Volle Maan’ plaats van 19:00 u tot 21:00 u bij de kunuku van Eli en Maikel Janga op de route naar het Washington-Slagbaai park. Het thema van deze avond is “Kòrda ayera, mira awe”. Een avond met gedichten onder de volle maan. Avond met Volle Maan is een sociale activiteit van en voor het volk, dus iedereen is van harte welkom.

Mensen uit Playa die vervoer nodig hebben kunnen gebruik maken van een bus die om 18:00 u vertrekt richting Rincon vanaf SKAL. Iedereen die gebruik wil maken van vervoer wordt verzocht tijdig bij de SKAL te reserveren of te bellen naar +599 715 5323. Op deze manier kunnen wij beter met elkaar communiceren.

Zoals gewoonlijk is elke bezoeker vrij om iets lekkers mee te brengen om met de andere gasten te delen en iedereen wordt verzocht om hun eigen stoel mee te nemen. Verwaarloos uw capaciteiten niet en kom laten zien wat u kan. Wij waarderen en respecteren alle presentaties met uitzondering van vulgaire taal, politiek, persoonlijke problemen en verder alles wat niet overeenkomt met onze activiteiten.

De Avond met Volle Maan is een initiatief dat in het verleden is ontstaan vanuit een aantal inwoners met heel veel passie voor onze taal Papiamentu. De SKAL blijft benadrukken dat het voornaamste doel van het evenement is om anderen te stimuleren om in het Papiamentu te schrijven, voor te dragen, verhalen te vertellen, te zingen of korte sketches te presenteren.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met onze medewerkers:    

Magali Sumter;                          +599 9 565 0947

Ubaldo Anthony;                        +599 717 4935

Orlando Francisca;                    +599 786 2131 of +599 7962131

SKAL;                                       +599 717 3616