‘Avond bij Volle Maan’ 28 oktober bij de Openbare Bibliotheek, met thema ‘Bij mij thuis’

Mensen uit Rincon die vervoer nodig hebben, kunnen gebruik maken van een bus die om 18:00 uur bij de kerk vertrekt richting Antriol.

Op zaterdag 28 oktober 2023 vindt het evenement ‘Avond bij Volle Maan’ van 19:00 u tot 21:00 uur plaats bij de Openbare Bibliotheek, Kaya Gramel z/n Antriol. Het is één  van de activiteiten die op de culturele agenda staan van de Sectie Cultuur, Kunst en Literatuur (SKAL) en de commissie Volle Maan. Het thema van de avond is ‘Bij mij thuis’, de bijeenkomst wordt op de parkeerplaats van de bibliotheek gehouden. Het is een avond met gedichten bij volle maan. ‘Avond bij Volle Maan’ is een sociale activiteit, een avond van en voor het volk, dus iedereen is van harte welkom.

Mensen uit Rincon die vervoer nodig hebben, kunnen gebruik maken van een bus die om 18:00 uur bij de kerk vertrekt richting Antriol. Iedereen die gebruik wil maken van vervoer, wordt gevraagd om op tijd bij SKAL te reserveren of te bellen naar +599 715 5323. Zo kunnen we weten hoeveel mensen transport nodig hebben.

Zoals altijd mag iedere bezoeker die dat wil iets lekkers meenemen om met de andere bezoekers te delen. We vragen iedereen om een eigen stoel mee te nemen. Onderschat jouw talent niet, en laat zien wat je kunt. We waarderen en respecteren alle presentaties maar er zijn wel regels. We tolereren geen vulgaire taal, politieke spelletjes, persoonlijke aanvallen en alles wat niet past met het doel  van de activiteit.  

De ‘Avond bij Volle Maan’ is een initiatief dat in het verleden is ontstaan vanuit een aantal inwoners met heel veel passie voor onze taal, het Papiaments. SKAL blijft benadrukken dat het voornaamste doel van het evenement is om anderen te stimuleren om in het Papiaments te schrijven, voor te dragen, verhalen te vertellen, te zingen of korte sketches te presenteren.

Voor meer informatie kunt je contact opnemen met onze medewerkers:    

Magali Sumter;                          +599 9 565 0947

Ubaldo Anthony;                        +599 717 4935

Orlando Francisca;                    +599 786 2131 of +599 7962131

SKAL;                                       +599 717 3616