Forma biedt derde cursus in reeks aan: sociale vaardigheden

Fundashon Forma biedt, in samenwerking met het OLB, TCB en BONHATA in maart nog meer gratis cursussen.

Gisteren vond de cursus Sociale Vaardigheden plaatst bij Fundashon FORMA. Dit is de derde gratis cursus in een reeks van hospitality cursussen welke worden gefinancierd door het openbaar lichaam Bonaire (OLB). Een initiatief om te investeren in de lokale bevolking van Bonaire en om kansen te creëren op beter betaalde functies.

De training ‘sociale vaardigheden’ werd verzorgd door Gianetta Ignecia, die de dertien enthousiaste cursisten door middel van een interactief college leerde omgaan met diverse situaties. Een daarvan was oplossingsgericht handelen en communiceren met personen die bijvoorbeeld overstuur of boos zijn. “Een prettige omgang met anderen is een belangrijk aspect. Deelnemers leren met deze cursus meer profijt te halen uit communicatie met klanten. Het doel is om de vaardigheden van de deelnemers te vergroten waardoor zij meer kansen krijgen binnen hun carrière”, aldus gedeputeerde Hennyson Thielman.

Fundashon Forma biedt, in samenwerking met het OLB, TCB en BONHATA in maart nog meer gratis cursussen aan waaronder: Horeca (bediening, bartender, keuken assistent). Meld jezelf of je werknemers aan voor een van deze opleidingen of vraag meer informatie aan via: cursussen@fundashonforma.com