Kinderdagverblijf per direct gesloten

De opvanghouder heeft in de afgelopen jaren meerdere malen verzuimd de nodige verbeteringen door te voeren.

Het openbaar lichaam Bonaire (OLB) heeft, op advies van de Inspectie van het Onderwijs, besloten om kinderopvang ‘Happy kids, Happy days’ te sluiten vanwege een acuut gevaar voor de veiligheid en gezondheid van de kinderen. De opvanghouder heeft in de afgelopen jaren meerdere malen verzuimd de nodige verbeteringen door te voeren.

Opvallend is dat ditzelfde kinderdagverblijf vorig jaar al een keer door het OLB werd gesloten om vergelijkbare redenen.

Om alle ouders van kinderdagverblijf ‘Happy kids, Happy days’ volledig te informeren, roept het OLB de ouders op om aanwezig te zijn bij de informatieavond op woensdag 25 september 2024 om 17:00 uur, op locatie Directie Samenleving en Zorg te Kaya Neerlandia 41.

In de tussentijd worden de kinderen tijdelijk opgevangen door andere kinderopvangcentra die bereid zijn te helpen. De FrontOffice Kinderopvang bemiddelt in deze overplaatsing.

Ouders met vragen kunnen zich melden bij de bali van de directie Samenleving en Zorg of contact opnemen met de volgende contactpersoon:

Jessica Maduro                9.00-12.00 14.00-16.00                 7775503