Melding invoer en vervoer vuurwerk

Heeft u vuurwerk in het buitenland gekocht en bent u van plan het in te voeren op Bonaire? Maak dan met dit formulier een melding van het invoeren van uw vuurwerk en het daarop volgend vervoer naar de centrale opslagplaats.

Als u van plan bent vuurwerk naar Bonaire te halen bent u verplicht dit vuurwerk voorafgaand aan verkoop dan wel professioneel gebruik op te slaan in de centrale vuurwerkopslagplaats. Wanneer uw vuurwerk naar de centrale vuurwerkopslagplaats vervoerd wordt, moet daarvan tenminste 48 uur van te voren via het onderstaand formulier een melding gedaan worden.

Hoe maakt u de melding? U vult alles verder in en klikt op versturen:

1. Alleen als u op versturen klikt weet het openbaar lichaam Bonaire dat u een melding wilt maken.

2. Als u een deel van de gevraagde gegevens niet ingevuld hebt, dan vertelt het formulier u dat de melding niet succesvol gemaakt kan worden.

3. Met het klikken op “versturen” verklaart u dat u het formulier naar waarheid heeft ingevuld. Indien blijkt dat het formulier niet naar waarheid is ingevuld, wordt de melding als ongeldig beschouwd.

U heeft voor het invullen van dit formulier moet u voorhanden hebben:

  • Uw gegevens
  • Gegevens van het transportbedrijf
  • Invoerlijst: het aantal, gewicht, soort, naam, categorie en artikelnummers van het ter beschikking te stellen vuurwerk

U kunt het formulier niet tussentijds opslaan om later aan te vullen.

Voor hulp bij het invullen van het formulier kunt u contact opnemen met de directie Toezicht en Handhaving: +599 717 4800 of directie_th@bonariegov.com.